Lærerne

Mai, Kajsa og Anne-Marie siger:
“Ani-Lab er laboratoriet, hvor du lærer at lave animationsfilm.
Vi undersøger hvad animation kan og hvordan vi kan bruge det til at fortælle de historier, vi brænder for.
Ved at bygge, tegne, forme, finder klippe og klistre skaber vi en visuel verden og med animation giver vi den liv!
Vi undersøger, eksperimenterer og stiller masser af spørgsmål.
F.eks. Hvad skal der til for at skabe et godt univers?
Hvordan fortæller vi historien bedst i billeder, lyd og klipning?
Hvordan skaber man en god figur?
Hvilken musik vælger vi for at skabe den helt rigtige stemning?
Vi blander alt det håndholdt og analog (bygning af dukker og kulisser) med det digitale (iPads, computere) og ender med en boblende cocktail af kreativitet, dit personlige udtryk og din fortælleglæde

 

Anne-Marie Kirstine Sølling Kristensen

Anne-Marie_ProfilbilledeJeg er uddannet på The Animation Workshop, og har en bachelorgrad i karakteranimation. Jeg har arbejdet på flere projekter inden for stop motion og 3D animation. Jeg har altid elsket animation og elsket mediet som fortæller redskab og kunstart. Med mig bliver eleverne sendt videre i deres søgen og nysgerrighed inden for feltet, og får mulighed for at prøve forskellige animationsarter af. Vi vil tale om genrer, cinematografi og historiefortælling, og vi vil se masser af eksempler på hvad og hvor meget man kan med animation. Jeg vil guide eleverne hen ad vejen, og sætte dem ind i faget med en blanding af seriøst håndværk og leg med fantasi og eksperimenter.

 

Mai Sydendal
Jeg har elsket animation hele mit liv. mai_sydendal2Jeg har gået på mange forskellige animations-, kunst- og tegneskoler og er uddannet som animationsinstruktør fra Den Danske Filmskole. Sammen skal vi undersøge alle animationens genrer, fra stopmotion og håndtegnede tegnefilm til 3D og forskellige computerprogrammer. Vi vil udforske filmmediet, lære at lave storyboard og finde ud af hvordan vi bedst fortæller vores historier i billeder. Vi skal lege, lære og le, eksperimentere, hygge og ikke mindst se en masse animationsfilm.
Jeg kommer til at undervise i Sorø, Slagelse og Roskilde. 

 

Kajsa Kvaale
Som underviser lægger jeg stor vægt på at  dyrke den enkeltes kunstneriske udtryk,  at værne om skaberglæden og dens stimulerende virkning i den kreative proces. Jeg opfordre til at eleven stiler imodkajsa-kvaale at udforske flere forskellige udtryksformer indenfor levende billeder, lyd, musik, tegning, formgivning, collage, skrivning, og maleri som alle er en del af de kunsteriske disipliner, som arbejdet med animationsfilm består af.
Jeg er uddannet fra Camberwell College of Arts, London som illustrator og på Den Danske Filmskole som animationsfilminstruktør. Jeg har værksted i Elmegade i København, hvor jeg  hovedsaglig arbejder med kunstfilm og kortfilm af varierende karakter. Jeg kommer til at undervise i Ringsted, Lejre og Holbæk.